Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine na naslovu estil.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). S spletno trgovino upravlja podjetje E-STIL d.o.o., ki je njen lastnik. 

Splošni pogoji poslovanja urejajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med trgovino in kupcem.

Košarica in blagajna

Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek s klikom. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino ali jih odstranite iz košarice.

Postopek nakupa

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalnem vozičku kupiti, potem pojdite na blagajno. Registracija za nakup ni potrebna. Uspešno oddano naročilo se šteje za veljavno.

Plačilo naročenih artiklov je možno na dva načina

  1. Plačilo na TRR po predračunu - po prejetem nakazilu na naš transakcijski račun pošljemo kupljene izdelke na vaš naslov. Transakcijski račun: SI56 0438 5000 3197 887 (Nova KBM Maribor d.d.).
  2. Plačilo z gotovino ob prevzemu na vašem domačem naslovu oziroma naslovu, ki ga navedete za dostavo ob nakupu. Izdelke plačate ob prevzemu poštarju Pošte Slovenije. Strošek plačila po povzetju znaša 0,70 €.

Dostava

Vse izdelke na zalogi pošljemo s Pošto Slovenije. Za naročila, prejeta do 12 ure je blago dostavljeno naslednji delovni dan, v primeru popoldanskih naročil se dostava opravi drugi delovni dan. Ob sobotah , nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod opombe ob oddaji naročila. Prodajamo in dostavljamo izključno na področju Republike Slovenije. Izdelke, ki so pošli, vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru. Poklicali vas bomo po telefonu, oziroma vam pisali na vaš elektronski naslov.

Dobavljivost izdelkov

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi, vas o tem obvestimo.

Stroški dostave

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije. Cena dostave je 1,95. Pri nakupu nad 20,00 EUR je dostava brezplačna.

Informacija o cenah in DDV

Vse navedene cene za izdelke so v evrih in imajo že vključen 22 % DDV. Smo davčni zavezanec - ID številka za DDV je SI73209376. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Obveščanje

Pridružujemo si pravico občasnega obveščanja o novostih in ostalih zanimivostih. Če ne želite prejemati novic o novih izdelkih, akcijah in podobnem nam pišite na info@estil.si in odstranili vas bomo iz seznama prejemnikov.

Reklamacije

V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte Vašemu poštarju in nas obvestite na e-poštni naslov info@estil.si. V kolikor ste prejeli blago z napako, na lastne stroške pošljete izdelek z napako v roku 14 dni na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun.

Odstop od naročila

Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh od prevzema blaga sporoči, da odstopa od naročila , ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bilo v roku oddano na pošti. Rok 15 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, ne-oprano, z etiketami in nalepkami in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v petnajstih dneh po prejemu, vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila .

Rok veljavnosti ponudbe

Cene veljajo do objave novih cen v spletni trgovini.

Vračilo kupnine

Kupcu, ki odstopi od naročila vrnemo vsa opravljena plačila. Edini strošek pri odstopu od naročila je strošek vračila blaga. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila.

Vračilo blaga

Kupec s svojim z naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od naročila v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da dobavitelj ne moremo zagotoviti dobave blaga, lahko tudi on odstopi od naročila in kupca o tem obvesti na elektronski naslov oziroma telefon. Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe (info@estil.si), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek vračila blaga nosi kupec. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 15 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Vračilo plačila bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni po prejemu vrnjenega blaga. 

Podatki na straneh

Vsebinske in druge napake na strani so možne in v kolikor bi zaradi njih prišlo do spora, ga bomo poizkušali rešiti sporazumno.

Veljavnost naročila

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oziroma telefon.

Odveza odgovornosti

Upravitelj spletne trgovine estil.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na straneh. Kljub temu, pa se lahko zgodi, da zaradi tiskarske napake pride do neskladja med ceno na spletni strani in veljavno ceno. V tem primeru vas bomo obvestili in težavo poskusili rešiti v korist potrošnika.

Shranjevanje podatkov o nakupih

Podatki o nakupih so shranjeni na strežniku spletne trgovine. Kopije vaših nakupov lahko naročite po elektronski pošti info@estil.

Varstvo osebnih podatkov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).
Podjetje E-STIL d.o.o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. 

Za potrebe poslovanja E-STIL d.o.o. zbira naslednje uporabnikove podatke:
  • ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte
  • telefonsko številko
  • kopije nakupov 
Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki ne odgovarjamo. Kupec soglaša, da ga E-STIL d.o.o. kontaktira, razen v primeru, ko kupec slednjemu izrecno pisno nasprotuje. Družbi Pošta Slovenije posredujemo uporabnikov naslov in po potrebi telefonsko številko, vendar le za potrebo dostave artiklov

naši predlogi

Izbirajte med številnimi modeli, ki ustrezajo vašemu slogu.

pomoč in podpora

Za vse dodatne informacije ali vprašanja vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo.
© 2020 E-STILL d.o.o. | O piškotkih | Pogoji poslovanja
Telefon Telefon fb