Dezinfekcije in čiščenje

Katalog

  • Našo ponudbo najdete tukaj. Stran 4 do 43.

V programu imamo vse vrste obloženih dezinfekcijskih in čistilnih krpic, ki so izdelane iz visokotrdnih, biorazgradljivih netkanih tekstilij. Zaradi lažje sledljivosti so obarvane modro.

Splošne lastnosti naših krpic

  • čistilo oziroma dezinfekcijsko sredstvo sta izbrana z največjo skrbjo za zdravje oz. varnost v prehrambeni industriji in drugih aplikacijah
  • proizvodnja teče ob izpolnjevanju zahtevnih standardov
  • krpice dozirajo pravšnjo količino dezinfekcijskega sredstva, kar je pomemben okolje varstveni faktor
  • predstavljajo integralni del sistema HACCP

Dezinfekcijska raztopina

  • primerna je za uporabo v vseh catering in živilsko predelovalnih obratih
  • uničuje vse vrste bakterij, virusov in gljivic, ki kvarijo živila
  • neškodljiva koži – brez uporabe rokavic
  • testirana v neodvisnih laboratorijih Evrope in ZDA

1. Dezinfekcijske krpice

Namenjeno so dezinfekciji trdih površin in instrumentov. Učinkujejo na gram-pozitivne in gram-negativne bakterije, kakor tudi večino virusov, plesni in ostalih mikroorganizmov. Raztopina dezinfecijskega sredstva ne izgublja aktivnih lastnosti. Krpice so primerne za dezinfekcijo v številnih okoljih, vključno s proizvodnjo živil in pripravo hrane. Na voljo so v vrsti praktičnih pakiranj, od žepnih zavitkov do tub z 200 kosi krpic, ali pa veder z 800 ali 1000 kosi. Dezinfekcijske krpice so testirane na bakterijah in virusih , kot so MRSA, C.Diff, E.Colli, listerija, Salmonela, HIV in TB. Testni rezultati so na voljo.

2.Dezinfekcijske krpice za zdravstvo 

Uporaba za trde površine in opremo v zdravstvu in farmaciji. Ta skupina je navlažena s 70 %-no raztopino izopropilnega alkohola. Učinkuje gram-pozitivne in gram-negativne bakterije ter večino virusov, gljivic in ostalih mikroorganizmov.Krpice zagotavljajo kontroliran nanos dezinfekcijskega sredstva. Ni potrebno stresanje embalaže pred uporabo. Dermatološko testirano! Preizkušeno na bakterijah in virusih , kot so MRSA, C.Diff, E.Colli, Listerija, Salmonela, HIV in TB. Testni rezultati so na voljo.

3. Klorheksidinske krpice

Ta skupina je idealna za klinično in medicinsko okolje. Dezinficira trde površine in instrumente brez puščanja kakršnihkoli ostankov na površini. Tudi te krpice učinkujejo na gram-pozitivne in gram-negativne bakterije, ter večino virusov, gljivic in mikroorganizmov.

4. Krpice za telesno nego

Zagotavljajo kakovostno čiščenje in osvežitev. So blago dišeče in vsebujejo dodatke za nego kože. Učinkovito čistijo brez lanolina ali alkohola in brez vode. Uporaba v zdravstvu in oskrbovalnih ustanovah, kakor tudi doma.

5. Čistilne krpice

Namenjene so čiščenju v medicini, trgovini, oskrbovalnih centrih, šolstvu ….. Prav tako jih lahko uporabljamo za osnovno čiščenje pred uporabo dezinfekcijske krpice. Dermatološko testirano!

6. Krpice za roke

Vsebujejo dodatke za nego kože in učinkujejo na gram-pozitivne in gram-negativne bakterije in večino virusov. Na rokah ne puščajo sledi in vonja. Uporabljamo jih za čiščenje rok v občutljivih okoljih, kot je gastronomija, prehrambena industrija, zdravstvo, javno okolje.

7. Večnamenske krpice za roke in površine

Omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje maščob in umazanije z rok in površin. Uporaba v tovarnah, delavnicah, gradbeništvu, servisnih delavnicah, na vrtu ….

8. Krpice za razmastitev rok in površin

To so oblazinjene krpice z dvojnim delovanjem; z grobo stranjo naprej odstranimo umazanijo, nato pa jo z gladko stranjo očistimo.

9. Krpice za čiščenje osebne zaščitne opreme

Impregnirane so z dezinfekcijskimi sredstvom, razvitim posebej za higiensko vzdrževanje mask za obraz, obutve, dihalnih aparatov ipd. Ne razkraja gume in plastike.

10. Krpice za zaslone in pisarniško opremo

Higiensko čistijo pisarniško opremo: zaslone, tipkovnice, telefonske aparate , mize…. Pri čiščenju se umazanija ne razmažem, samo čistilno sredstvo pa na zaslonu učinkuje antistatično.

11. Krpice za odstranjevanje grafitov

Odstranjuje vse vrste grafitov s trdih površin (steklo . marmor, plastika, kovine…..) Učinkovito raztaplja barve in lepljive madeže. Uporabo rokavicami!