Krožniki, pladnji in pribor

Katalog

  • Celoletni program krožnikov in posodic najdete na straneh 64 do 69 tukaj. Katalog 2021 je dostopen tukaj.

Vam bolj ustrezajo izdelki za enkratno ali ponovno uporabo? V obeh primerih naša ponudba obsega široko paleto izdelkov, primernih za vsako priložnost: od elegantne jedilnice do koncertne dvorane. Izbirate lahko med krožniki, pladnji, priborom in kozarci. Na voljo imate artikle, ki os nelomljivi, termo-izolativni, pralni v stroju ali uporabni v mikrovalovni pečici .

Vsi naši proizvodi izpolnjujejo najvišje kvalitetne standarde, pri tem pa so razdeljeni v tri razrede. Oznake z zvezdicami najdete na embalaži in pomenijo:

  • * osnovni razred za masovne prireditve, kjer je cena pomemben faktor
  • ** srednji razred z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno
  • *** višji razred, kjer je le najboljše dovolj dobro. Karakterizira ga vrhunski zunanji videz in trajnost.

»Eco echo« asortiman je pripravljen za tiste, ki v želji po varstvu okolju že danes uporabljajo rešitve za jutri. Sloni na takih materialih, ki zahtevajo manj ali celo nič fosilnih virov, po uporabi pa se bodisi reciklirajo ali kompostirajo. To so rPET (polietilen, recikliran iz plastenk za vodo), PLA(polilaktid, dobljen iz koruznega škroba ali sladkornega trsta) in kombinacija kartona in PLA. Seznam izdelkov skupine »Eco echo«, ki jih najdete v naših katalogih:

  • krožnik fi 18, 22 in 26 cm, izdelani iz naravnih vlaknin
  • oval 22 cm
  • pribor: žlica , vilice, nož izdelani iz bio polimerov
  • kozarci za hladne napitke, slamice in pokrovi iz PLA
  • kozarci za vroče napitke, ki so kompostabilni

Amuse-bouche

Je kolekcija priročnih mini-posodic, namenjenih profesionalcem. V njih predstavijo za grižljaj svojih mojstrovin na poizkušnjah ali pa postrežejo prigrizek ob svečanih sprejemih. Celotna kolekcija šteje 18 različnih elementov.

Plastični krožniki

Asortiment obsega dimenzije 8 cm, 18,22 in 26 cm. Na voljo sta črna in bela barva, z vmesnimi tremi razdelilnimi rebri ali brez. Za večji dve dimenziji izberete lahko tudi prozoren pokrov.

Papirnati krožniki

Izbirate lahko med jušnim globokim krožnikom 18 cm in vrsto plitkih krožnikov med 8,5 cm in 23 cm, tako v beli barvi kot z dekorativnim tiskom.

Plastični pladnji

V ponudbi imamo ovalne in pravokotne servirne pladnje, pladnji z integriranim držalom za kozarce ter metalizirane šesterokotne in ovalne pladnje.

Plastični pribor

Tudi tu so trije razredi – označeni z zvezdicami. Vključujejo vse velikosti žlic, nožev in vilic izbor pa se zaključi s prestižnim razredom »steklastega » razreda »Luxor« in metaliziranega » Flair«. Prav tako lahko izberete eno od številnih vrst higiensko pakiranega pribora v vrečici, ki med ostalim lahko vsebuje tudi slakdor, poper in sol.