Prti

« 2 of 4 »

Katalog

  • Letni program najdete na straneh 41 do 65 tukaj.
  • Sezonski program najdete tukaj.

Kadar želimo ob pripravljenih dobrotah ustvariti posebno atmosfero, je dovolj, da izberemo primeren mizni prt. Najsi gre za mizo na vrtu ali pri svečani večerji – pri nas boste našli primerno barvno in motivsko rešitev. Ob tem ste lahko prepričani, da ni boljše ponudbe kot sta naša svetovno znana materiala Dinicel in Dunisilk. Na njih temelji več tisoč artiklov obsegajoč asortiman prtov in nadprtov, banketnih rol, miznih tekačev oziroma tete-a-tete, miznih kril, ki jih preprosto pritrdite na rob mize, setov za nepogrnjene mize, podstavkov za napitke ipd..

Dunicel – ko miza zaživi v barvah

Švedska družba Duni je desetletja razvijala in izboljševala material za pokrivanje miz. Rezultat je Dunicel, ki je unikaten v svetovnem merilu: teža je 155 g/m2 miznemu prtu iz Dunicela omogoča, da robovi naravno padajo z mize. Delna vodoodpornost mu podaljšuje uporabnost. In najvažnejše – vašemu gostu boste lahko ponudili individualno dekoracijo, saj obsežna paleta modnih barv ter aktualni nevtralni in sezonski dizajni omogočajo brez števila kombinacij. Za vsak dnevni obrok, vsakršno priložnost, vsako atmosfero….Pri vsem tem pa nič pranja in likanja! V tem je moč Dunicela, pa najsi gre za prt v formatu ali zvitku, mizno krilo, mizni tekač ali set. Njegovo mesto je celo v protokolarnih objektih.

Ideja z imenom Dunisilk

Zgodi se, da imate omizje zunaj. Morda organizirate javno prireditev? Ali pa si predstavljajte okolje v tovarniški menzi. V vseh teh primerih je treba prt pobrisati, bodisi zaradi madeža ali dežje. Za takšne namene vam še posebaj priporočamo Dunisilk. To je laminat iz tissue osnove in mikronske polietilenske prevleke, ki je v celoti vodoodporna. Dunisilk nudimo v formatih prta in nadprta, prav tako pa tudi v 25 m zvitkih, ki ji odrežete po dolžini sestavljenega omizja. Skozi vsa obdobja leta pa imate na voljo tudi vabljive sezonske vzorce.

Evolin r

Razvojni oddelki pri DUNI-ju nenehno ustvarjajo nove unikatne materiale. Kot zadnji je pred nekaj leti prišel na trg Evolin R. V njegov razvoj so bila vložena izjemno visoka finančna sredstva. Temu primerno izjemen pa je tudi rezultat: Evolin R, ki je zopet izdelan iz celulozni vlaken, je tako veren posnetek klasičnih gostinskih tkanin, da celo ob dotiku s prsti spravi v zadrego največje poznavalce tekstilij. V ponudbi so prti in mizni tekači (tete-a tete) iz Evolina. Prte nudimo v formatih  ali v okrogli obliki, prav tako pa so na voljo tudi banketne role – vse v šestih enobarvnih variantah.

MG papir

Je naša najcenejša rešitev v obliki rolic dolžine 8, 25 ali 50 m. Uporabimo jo pri manj zahtevnih, vendar masovnih dogodkih, kjer je primarni faktor ekonomičnost.