Ročno pakiranje jedi

« 2 of 3 »

Katalog

  • Opremo in artikle za ročno pakiranje najdete na straneh 28 do 57 tukaj. Kataloga 2021 sta dostopna tukaj in tukaj.

Naš program obsega najširši izbor visoko kvalitetnih rešitev za prehrambeni servis. Če ste njihov uporabnik, boste med rešitvami prepoznali mnoge obstoječe, ki so bile razvite in izpolnjene v teku 60-letne tradicije. Če pa ste novi uporabnik odkrivajte svet najširših možnosti za povečanje učinkovitosti vaše obratovalnice.

Že uvodoma želimo izpostaviti našo zavezanost varstvu okolja. V tem smislu za svoje proizvode izbiramo materiale, ki imajo na okolje najmanjši možen vpliv in se po uporabi bodisi reciklirajo ali pa zbirajo in uporabijo za proizvodnjo energije. Vzporedno s tem pa uvajamo vse več proizvodov, ki bazirajo na obnovljivih virih (vlaknine, škrobni polimeri….) in so bio-razgradljivi. Takšne artikle najdete v posebni skupini pod blagovno znamko »eco echo«.

Škatle za ročno pakiranje jedi

Program vključuje izjemno široko paleto proizvodov, s katerimi so pokrite vse vrste potreb, najsi gre za vroče ali hladne jedi, solate, sendviče, zelenjavo ali desert.
Tipične skupine:

  • Octaview posode za hladne jedi lahko uporabite za solate in ostalo hrano, ki se servira hladna. Prozoren pokrov daje potrošniku popolno vizualno predstavo o vsebini, z enostransko pritrditvijo na posodo pa olajša polnjenje in zapiranje.
  • Octaview za vroče jedi zdržijo visoke temperature in jih lahko uporabljamo tudi v mikrovalovni pečici.
  • Posode za solato prav tako opremljene s prozornim pokrovom; lahko so okrogle ali pravokotne.
  • Trigo sklede imajo izolacijski učinek dvojne stene, zato so idealne za prenašanje vročih juh ipd., ne da bi si opekli roke. Opremljene so s tesnilnim pokrovom.
  • Sendvič- boxi so izdelki iz recikliranih plastenk za vodo. V ponudbi imamo kar osem različnih oblik.
  • Expressions box je skupina 1,2 ali 3-prekatnih posod s tesnilnimi pokrovi. Primerne so tako za uporabo v lokalu kot sistem plačaj.odnesi. Uporaba tudi za mikrovalovne pečice.
  • Lunch / Snack box je program škatel z do štirimi prekati. Omogočajo vam serviranje jedi z vrsto dodatkov ali skupaj s solato. Nadaljnja prednost je možnost ponudbe sveže jedi, ki smo jo v večji količini dostavili na mesto prodaje, tu pa jo le razdelimo. Tudi te škatle so primerne za mikro pečico, omogočajo večkratno odpiranje in zapiranje.

Program za drobne prigrizke

Omogoča prodajo delikates in manjših prigrizkov, navadno takšnih, ki so umetnina svoje vrste. Sitem obsega vrsto pladnjev in transportnih škatel, v katere naložimo določeno število posebej oblikovanih posodic iz programa »Amuse-bouche« .

Fixpack

Je skupina okroglih in pravokotnih posodic s tesnilnimi pokrovi, ki prenesejo gretje v mikrovalovki. Njihova odlika je vsestranska uporabnost in kakovost. Nepogrešljive so predvsem na prodajnih pultih, kjer tržimo manjše količine živil ali jedi.

Delipack

Je nižjega cenovnega razreda kot fixpack. Sistem okroglih in pravokotnih posodic je zasnovan tako, da so različne prostornine dosežene samo z variacijo višine, kar omogoča uporabo enega samega skupnega pokrova.

Kartonska embalaža

Kartonsko embalažo obsega 12 artiklov za transport sveže hrane, kot so sendviči, solate, slaščice …. Program je v celoti bio razgradljiv.

Viking in aluminijske posode

Viking koncept je razvit za obratovalnice, ki zahtevajo prihranek prostora in teže, zato se posodice sprotno in enostavno sestavijo. Aluminijske posode s pokrovi ali brez so uporabne za tople ali hladne jedi.

Servirni dodatki

Servirni dodatki obsegajo vse vrste krožnikov iz kartona ali plastike, plastičnega pribora, kozarcev in kup v široki paleti kakovosti. Nenazadnje boste med dodatki servirne pladnje- tako plastične kot aluminijske.