Serviete

« 2 of 4 »

Katalog

  • Letni program najdete na straneh 17 do 40 tukaj.
  • Sezonski program najdete tukaj.

Servieta je tisti element pogrinjka, ki največ prispeva k videzu mize. Zato je v naši ponudbi najširši možen izbor serviet, v katerem najdete rešitev za sleherno priložnost: od klasične tissue serviete za običajen zajtrk, do vrhunske Dunilin in Elegance serviete za gala večerjo. Poleg te široke palete kvalitet lahko izbirate med številnimi modnimi barvami ter nevtralnimi in sezonskimi vzorci. Z vsem tem so vam na voljo neomejene možnosti kombiniranja z našimi ostalimi artikli, kot so prti, dekorativni mizni tekači ipd. In te vznemirljive, vedno sveže rešitve, bodo vaše goste vabile, da se znova in znova vračajo.

Tissue 1,2,3 in 4-slojna klasična servieta je izdelana iz beljene brezklorne celuloze.

Na voljo vam je 16 osnovnih barv in brez števila vzorcev. Seveda vse uporabljene barve izpolnjujejo stroge evropske zahteve, ki regulirajo proizvode za stik s hrano.

DUNISOFT – uvod v višji razred

Duni je pionir v razvoju in proizvodnji t.i. netkanih tekstilij, torej po videzu in lastnostih tkaninam podobnih materialov, ki so izdelani iz celuloznih vlaken . Najdostopnejši med njimi je Arilaid, mehak in vpojen material z gramaturo 55 g/m2 , s katerim boste razvajali vaše goste kadar pričakujejo nekaj več kot običajno. Airlaid servieto zlahka oblikujete v eno od številnih form, ki jih najdete v naših katalogih. Na voljo vam je v 12 barvah.

Dunilin – pojem serviete

Dunilin je v svetu sinonim za vrhunsko servieto, ki po lastnostih presega tradicionalno tkanino, po uporabi pa se zavrže. Material s tem imenom je izdelan po t.i. suhem postopku, zato njegova cena omogoča enkratno uporabo. Takšno servieto odlikuje videz in otip tkanine, izjemna vpojnost, popolna oblikovna stabilnost pri zgibanju, ter široka paleta barv in dizajnov . Njeno mesto je povsod tam, kjer bi raven postrežbe sicer zahtevala konvencionalno tekstilno servieto. In še nekaj kar bodo vaši gostje posebej cenili: Dunilin za razliko od tkanine ni bil opran in likan, zato tudi v pogledu higiene tkanino prekaša. Poleg običajnega formata 40 cm lahko izbirate tudi v formatu 48 cm

Elegance – vrhunec v ponudbi serviet

Elegance je revolucionarni, inovativni material z elegantnim reliefnim vzorcem, ki vas bo s svojim videzom zlahka prepričal, da gre za klasično tkanino. Ob gramaturi 140 g/m2 daje nenadkriljiv videz in otip tekstila, zato je njegovo mesto na dogodkih vrhunskega razreda. Elegance dobavljamo v skrbno izbrani paleti barv, ki se najbolje podajo k ostalim elementom pogrinjka, hkrati pa ustvarjajo izjemno atmosfero v vaši restavraciji.

Vsi štirje razredi, od osnovnega tissue do premijskega Elegance, se dobavljajo v klasičnih prepogibnih »1/4« in »1/8«. V uporabi jih boste lahko oblikovali v neštete slikovite figure. To velja še posebej za oblikovno stabilne premijske materiale Airlaid, Dunilin in Elegance, ki se oblikujejo mnogo bolje od klasičnih tekstilnih serviet. Nekaj navodil najdete v našem priročniku » Vaše kreacije s servieto«.

Sama servieta pa ni namenjena le ustom in zaščiti obleke. Če jo na primeren način prepognemo, dobimo tako imenovani servietni žep, v katerega postavimo pribor. Takšen artikel se danes proizvaja kot samostojni produkt. V našem katalogu ga najdete pod imenom Duniletto in Sachetto. V prvem primeru gre za Airlaid servieto, oblikovano v žep, v drugem pa je žep (vrečica) izdelana iz papirja, vanjo pa je vstavljena tissue servieta in pribor. In nenazadnje – tudi zaščite vinske steklenice proti kapljanju vam ni potrebno več oblikovati ročno. Rešitev je kravata, torej v trak prepognjen list vpojnega Airlaid materiala, s katerim elegantno zaščitite steklenico.