Sveče

« 3 of 3 »

Katalog

  • Prodajni program najdete na straneh 66 do 81 tukaj.

Sveča na večerni mizi izražava toploto in človeka privlači kot magnet. Gostinski profesionalci poznajo ta efekt enako dobro kot mi, ki smo pripravili bogat izbor sveč za gostinsko mizo. Izdelane so iz najkvalitetnejših surovin – mešanice parafina in stearina, kar jim daje vrhunske lastnosti: gorenje brez kapljanja in tečenja, brez dima, podaljšan čas gorenja, zdravju neškodljive barve …. Naš primarni cilj je, da kupec ne dobi izdelka, ki ni bil podvržen nadzoru tekom postopka proizvodnje. To velja tako za celoten izbor sveč, kot za številne dodatke, n.pr. dekorativne venčke, svečnike ipd.

Antična (koničasta) sveča

Je standardne dolžine 260 mm, na voljo v kar 20 barvah. S to paleto imate možnost oblikovati kakršenkoli pogrinjek ali celovito rešitev, ki ste si jo zamislili. Izbirate lahko med dvema variantama: cenejšo , obarvano s potopitvijo in dražjo, barvano v masi.

Valjaste sveče

V tem razredu je vrsta možnosti, tako v pogledu dimenzij, kot oblik, barv, celo tiskanih vzorcev in rustikalne površine. Brez dvoma imate na voljo primerno rešitev za vsakršen ambient.

LED sveče

Nudimo najširšo paleto LED – baterijskih sveč, ki imajo v posebnih pogojih vrsto prednosti:

  • so neobčutljive na prepih in veter zato so idealne za zunanjo uporabo
  • omogočajo daljinsko in skupinsko prižiganje ter nastavitev intenzitete in barve svetlobe
  • imajo dolgo življenjsko dobo
  • omogočajo uporabo široke palete svečnikov, tudi iz posebnih, sicer nedovoljenih materialov npr. les in karton

Sveče v kozarcu

S svojo toplo svetlobo prijetno osvetljujejo prostor in vnašajo romantično razpoloženje ne glede na letni čas.

Kronske sveče

So klasične oblike, samo v beli barvi, izdelane pa 100 % iz najkvalitetnejšega stearina (maščobe rastlinskega izvora). Njihove lastnosti so temu primerne vrhunske.

Čajne svečke (grelci jedi)

Izbirate lahko med nizom visoko kvalitetnih čajnih svečk različnih dimenzij in časov gorenja.
Dodatki k svečam vam ponujajo številne možnosti, da s svečniki, podstavki in dekorativnimi venčki poudarite plamen sveče.